Sangkoret Midnattsol
Asker & Bærum
Copyright: B P Torgersen
Matthias Isaksen er utdannet pianist og dirigent ved Norges musikkhøgskole hos lærere som bl.a. Jens Harald Bratlie, Sigmund Thorp og Anne-Karin Sundal Ask.
Som pianist har han gjort konserter b
åde som solist, kammermusiker og akkompagnatør, med alt fra Barokk til musikaler.
Som dirigent jobber han hovedsakelig med kor men har ogs
å gjort større prosjekter med både kor og orkester.
Til daglig gj
ør han ferdig sin utdannelse ved høgskolen samtidig som han underviser, dirigerer og spiller konserter.
Dirigent
Matthias Isaksen var vår dirigent fra høsten 2018 til juni 2020.
Anna Sandvik er vår dirigent fra høsten 2020 og sluttet ved semester slutt våren 2022
Anna Sandvik er opprinnelig fra Ukraina. Anna har niårig utdanning som musikklærer, sanger, sangpedagog og kordirigent fra lærerhøyskolen og universitetet (Kyiv National University of Culture and Arts). I 2015-2016 studerte hun kordireksjon i Oslo ved Norges Musikkhøgskole.
Før hun flyttet til Norge, jobbet hun 14 år som musikkleder ved kulturavdeling på Kiev National University of Life and Environmental Sciences. Her var hun musikalsk leder for flere sanggrupper og kor innen folklore, jazz, pop og klassisk.

Etter ett år i Norge, begynte hun å jobbe som kordirigent i et norsk mannskor. Hun dirigerte to mannskor i Buskerud da hun bodde i Drammen. For tiden jobber Anna Sandvik som dirigent i Nittedal Bygdekor og Oslo Seniorkor i tillegg til oss.
Marilyn Almeida (f. 1989) fra Stabekk er utdannet kordirigent, sangpedagog og utøvende sanger ved Norges Musikkhøgskole og Barratt Due Musikkinstitutt. Hun har vært engasjert i en rekke kor i Østlandsområdet siden 2015, og har erfaring med korsangere i alle aldersgrupper. Marilyn har markert seg som stipendvinner både i Bærum kommune og i Budstikka, har sunget konserter i en årrekke både i mange av Bærumskirkene, har vært sopransolist med Bærum Symfoniorkester, og hun turnérer fast i duoen Musikkgalleriet med musikk og kunst. Hun avsluttet sin mastergrad i samarbeid med Nasjonalgalleriet, der hun også blant annet sang utdrag fra Madama Butterfly da utstillingen ”Japanomania” ble åpnet med H.M. Dronningen tilstede.
Marilyn Almeida er vår dirigent fra høsten 2022
Rebekka Ingibjartsdóttir er vår dirigent foreløpig frem til 25 september:
Rebekka Ingibjartsdottir er en ung og lovende dirigent, sanger og fiolinist. Hun ble uteksaminert fra Norges Musikkhøgskole våren 2021, med bachelorgrad i dirigering og klassisk sang. Hun har også bachelorgrad fra Universitetet i Oslo i musikkvitenskap. Hun jobber som freelance musiker i Osloområdet og dirigerer flere kor og ensembler i tillegg til utøvende virksomhet.